Sènior B Femení
SESE 50 – CB Cornellà 45

Sènior B femení acaba la temporada amb una gran victòria contra un dels equips de la part alta de la classificació.
Sabent que seria un partit complicat i volent commemorar-lo per ser l’últim d’algunes jugadores de l’equip, vam sortir donant-ho tot des del primer minut. Les rivals que no es van trobar còmodes en cap moment, no van poder frenar la nostra millor versió de joc.
Un gran partit per finalitzar el que ha sigut una temporada molt irregular. Acabem en 6ena posició del grup, sent conscients de que hem deixat escapar moltes oportunitats que ens farien estar algunes posicions més amunt. Tot i això, el treball durant tota la temporada i les diferents situacions per les que hem anat passant han fet que poguéssim treure endavant partits que a priori no “ens tocaven”.
No ens deixarem, avui tampoc, d’agrair la incansable ajuda de les quatre júniors que han vingut a entrenar i a jugar sempre que ho hem necessitat. Gràcies Mònica, Regina, Vero i Irene.
Per acabar, volem desitjar molt bona sort a les companyes que no seguiran a l’equip l’any que ve i que vinguin moltes alegries amb tot el que afrontin a partir d’ara. I, sobretot, que mai no s’oblidin que al carrer Joan Alcover tenen una casa i que la família blava les rebrà sempre amb els braços ben oberts.
FORÇA SESE ????

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio