Sénior B Femení
SESE 35 – Collblanc 48

Derrota contra les líders del grup en un partit en que tres lesions ens feien arribar en condicions precàries pel que fa a la disponibilitat de jugadores. Aprofitem per donar les gràcies pel cop de mà que ens van donar la Irene, la Mònica i la Vero del júnior. 

Tot i la diferència de 13punts al marcador final, el que es va veure a pista va ser un partit on davant la duresa i el bon joc de les visitants, no ens vam rendir ni vam abaixar els braços en cap moment. 

Un mal inici on vam sortir desconcentrades i amb un molt baix percentatge d’encert va fer que les rivals aconseguissin una petita avantatge al marcador. Tot i estar durant els 20 primers minuts sense deixar que aquesta diferència s’eixamplés, no acabàvem d’aconseguir acostar-nos-hi, marxant al descans 14-25 al marcador. 

Contra tot pronòstic, vam fer un molt bon 3r quart, amb un parcial de 13-4 que ens deixava a dos punts de les visitants. Els últims 10minuts van estar marcats per la duresa de les rivals que no es conformaven amb la diferència i, tot i no baixar els braços en cap moment, van anotar més que nosaltres deixant el marcador final amb 35-48. 

Tot i la derrota, sortim contentes del partit sabent que hem competit el partit a base de força i caràcter, que no sempre demostrem. Jugant a aquest nivell podem enfrontar-nos i mirar de tu a tu al rival que sigui. Cal seguir en aquesta línia d’entrenaments i així demostrar al cap de setmana tot el que estem disposades a fer i donar. 

Per últim, dediquem aquest bon partit (tot i que ens hagués agradat que fos una victòria) a la nostra companya Ana Berja que la setmana va patir una greu lesió al genoll i quedarà fora de pista un temps, que esperem que no sigui permanent. Aprofitar també per donar força a les companyes que estan en procés de recuperació. Molta força a totes elles, i FORÇA SESE  ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio