Sènior B Femení
SESE B 51-52 SE Sant Medir

Nova derrota de l’equip davant de l’equip més veterà de la lliga.
Davant d’un rival amb un joc caracteritzat per la duresa i les ganes de posar-hi pit, collons i tot el que fes falta per endur-se’n el partit, ens vam veure sobreposades i amb moltes dificultats per encarar-nos-hi.
Una primera mitja part anant a remolc, amb grans mancances en defensa i poc encert en atac. Després d’un últim minut molt brut amb diverses tècniques i alguna reacció de les rivals poc adequada, vam marxar al descans amb una diferència de 6 punts.
A la segona part, tot i ser conscients del canvi de xip que havíem de fer i del pas endavant que havíem de donar, va costar ficar-ho en pràctica. Quan vam voler donar el cop sobre la taula definitiu va ser tard per recuperar la distància que teníem pel davant. Finalment, amb un triple in-extremis ens vam quedar a dos punts de la victòria.
Un altre cop, donar les gràcies a la Irene Cabero per venir a ajudar-nos.
En aquest punt, arribem al Nadal havent de fer dues reflexions: la primera és la d’aprendre de partits com aquests per poder jugar contra rivals que tenen més experiència que nosaltres sense fer-nos petites i enfrontant-nos-hi cara a cara. La segona i més important, la de fer un canvi de mentalitat mentre mengem torrons i polvorons, per tornar de les vacances amb una millor dinàmica i una mentalitat molt més positiva. Necessitem que ens torni la gana de guanyar i tirar endavant setmana rere setmana.
FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio