Sènior B Femení
SESE B 54 – UE Claret 36

Després de tres derrotes consecutives necessitàvem d’un bon partit per poder aconseguir la victòria que tant desitjàvem. Així va ser, 40 minuts de bona actitud van resultar ser la clau per endur-nos-el.
Vam començar molt encallades, sense massa encert sota cistella i trobant-nos davant d’un equip que no ens posaria les coses fàcils. Anant al descans +7, amb parcials de 9-7 i 19-14 als dos primers quarts, il·lustraven la tònica igualada del partit. Sabíem que havíem de donar un pas endavant per trencar el partit, però el 3r quart, tot i no ser tant devastador com als partits anteriors, no vam aconseguir marxar del marcador. Finalment, uns molt bons últims 10 minuts, aprofitant que ens quedava més energia que les visitants, vam aconseguir acabar amb una diferència final de 18 punts.
Satisfetes d’haver corregit molts errors que veníem arrossegant de setmanes anteriors, i amb il·lusió de seguir perfeccionant d’altres que van sortint. Aprofitem per posar el nostre granet de sorra a la lluita contra el maltractament de gènere, jugant amb un llaç lila a la samarreta.
Estem molt contentes d’haver aconseguit una nova victòria, la cinquena del que portem de temporada. Ens posicionem així amb un balanç de 5-3 i en cinquena posició a la classificació. Seguim treballant per seguir mantenint-nos, com a mínim, on estem i amb l’objectiu posat a anar cada setmana més amunt.

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio