Sènior B femení
Vedruna 32-33 SESE

Veient el resultat és difícil estar satisfetes del partit de dissabte. Visitàvem un camp, que tot i no ser fàcil, hauríem o esperàvem una victòria més assequible. Tot i això, anàvem amb poques jugadores disponibles (més de les que ens pensàvem) i erem conscients que podria passar de tot. I així va ser.

Un molt mal inici dels dos equips, amb poquíssim encert, ja apuntava que el partit no seria tant còmode com pensàvem. Un joc molt «dur» i un àrbitre molt permissiu complicava (encara més) el partit. 

Deixant de banda el marcador digne d’altres categories, hem de buscar detalls que ens deixin bon sabor de boca (més enllà de la victòria en sí). Destaquem un molt bon ritme de joc que no vam abaixar en cap moment, volent lluitar totes i cada una de les pilotes. Molt bona de feina de totes les jugadores que ens vam deixar la pell (en algun cas, de manera literal). 

Volem donar les gràcies, un cop més, a la gran i decisiva ajuda de la Vero, la Mònica i la Irene del junior que van creuar Barcelona per sumar als últims 20minuts del partit. 

Seguim treballant per continuar endavant. FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio