Sènior B Femení
Viladecans S. Gabriel 48 – SESE 51

El diumenge vam tornar a guanyar a un equip molt complicat. Els equips formats per jugadores d’edat avançada (i per tant, amb molta experiència en el joc intens i molt “dur”) se’ns encallen bastant. Som conscients que som un equip jove, tot i així hauríem de no caure en aquest joc que no ens convé, i buscar altres alternatives òptimes per a batre el rival.

Tot i no marxar mentalment en cap moment del partit, se’ns va fer molt difícil jugar al nostre joc. No vam poder córrer tant com hauríem volgut, i el joc estàtic se’ns alentia massa. Tot i això, un molt bon paper de duresa, de ganes de guanyar i de no defallir en cap moment van fer que seguíssim endollades durant tot el partit. Els 40 minuts vam estar empatadíssimes, sense poder trencar el partit i marxar en el marcador (amb parcials 10-9, 15-17, 13-11 i 10-14).
Tot i que poc a poc anem recuperant algunes de les lesions, seguim necessitant de l’ajuda dels equips de sota. Aquest cop, tornar agrair a la Vero del Junior A que va tornar a venir per ajudar-nos.

Força SESE!!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio