Sènior B Femení
Doble jornada

Doble jornada aquest cap de setmana pel Senior B femení.
Dissabte: Collblanc 53 – 48 SESE;
Diumenge: Bàsquet femení Cornellà 63 – 43 SESE.

Sabíem que serien partits complicats ja que visitàvem a dos dels equips que tenen millors resultats en el que portem de lliga. Malgrat les dues derrotes, la primera deixa un bon sabor de boca i una convicció d’haver estat lluitant fins al final, cosa que no vam saber fer el diumenge en el 2n partit.
Pel que fa al dissabte, vam anar tot el partit a remolc del Collblanc, fins que a l’últim quart vam sortir a mossegar i a lluitar la victòria. Finalment, tot i remuntar 12 punts fins a atrapar-les en el marcador, un desencert en l’últim minut va fer que la diferència final fos de 5 punts.
El diumenge vam visitar el líder del nostre grup, el BF Cornellà, i tot i fer una primera mitja part prou bona, hi havia errors bàsics que van fer que marxéssim al descans 7 punts per sota. Un molt mal 3r quart, on vam perdre moltíssimes pilotes, i no vam saber buscar opcions per atacar, van fer que la diferència s’eixamplés als gairebé 20 punts. L’últim quart vam dedicar-lo a corregir els errors més bàsics i, tot i no aconseguir-ho, a intentar reduir diferències.
Passem pàgina, sent molt conscients que hi ha moltes coses a corregir i a seguir treballant setmana rere setmana. Comencem una nova setmana per a seguir esforçant-nos per estar al més amunt possible a la classificació, i amb l’objectiu fixe al pròxim diumenge, que juguem a casa contra l’IPSI, un equip que té el mateix balanç de partits que nosaltres: 4-2.

SEGUIM! FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio