Sènior B Masculí
Nou Barris 55 – 68 SESE B

Sumem la desena victòria en un d’aquests partits que ja olores que serà perillós, ja que jugàvem contra un equip que es troba per sota a la classificació i veníem d’una setmana sense partit. Això li has de sumar que jugàvem en un camp que sempre ens ha resultat complicat.
Tot i això, des del principi vam sortir concentrats i jugant el nostre joc aconseguint una avantatge en la primera part del partit, tot i que el joc era difícil amb molts contactes, defenses dures, …
Llavors, va passar el de sempre, una mala sortida en el 3r quart ens va complicar les coses tot i que vam saber aguantar i refer-nos del bucle de males accions continues i tornar a agafar diferències en el marcador i sumar una nova victòria.
Marxem de vacances amb l’objectiu d’acabar amb victòria. Ara tenim vacances però sense deixar d’entrenar ja que les dues jornades al tornar són crucials pel desenvolupament de lliga ja que juguem contra els nostres perseguidors en la classificació, els 4ts i la següent setmana contra els 3rs.
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio