14984

13/11/2021

 

Èpica victòria del Sènior B en el camp del C.B. Roser.
El partit va començar amb un SESE amb molts errors sota l’aro contra un Roser contundent. Això va fer que el primer acabés 15-8 pels del Pitenc. Aquesta dinàmica va seguir en el segon quart, on el Roser va arribar a tenir 13 punts d’avantatge. Una petita recuperació del SESE va fer que la mitja part es tanqués amb un marcador 30-21 favorable als locals.
En el tercer quart es va mantenir la dinàmica . El SESE molt desencertat i el Roser controlant el partit, per arribar a la fi del quart + 11 pels locals (50-39).
L’últim quart va ser no apte per cardíacs. El SESE va començar a defensar amb més fe i amb una pressió contundent. El Roser es va trobar molt incòmode i poc a poc la distància en el marcador s’anava reduïnt fins que, un triple del Sese empatava el partit a falta de 1 minut del final. A falta de 19 segons el Roser va fer una última jugada per guanyar el partit, que va convertir en canasta a falta de 5.5 segons. Tot semblava decidit però el SESE encara no havia dit l’última paraula. Una jugada de pissarra va sortit reexida i va allargar el partit 5 minuts adicionals (60-60). La prórroga va començar inclinar-se cap els locals però el SESE no volia perdre el partit. Tot va seguir igualat fins que semblava que el SESE jugaria l’última pilota de partit. Una pèrdua innocent li va permetre al Roser ser qui tinguès l’últim tir. La pilota no va entrar i amb em marcador 70-70, vam anar a la segona pròrroga.
Els dos equips estaven al límit de les forces. El SESE va creure més en la victòria i dos triples en el final del segon extra temps va permetre al SESE entrar en l’últim minut 3 punts a d’alt (78-81). A falta de 2 segons el Roser va intentar empatar amb un triple. Els àrbits van voler afegir més emoció encara i van xiular una falta inexisten en l’intent de triple. El Roser va fallar el primer tir lliure, va encertar el segon i en l’intent desesperat per tirar a fallar i agafar el rebot, va cometre falta.
El SESE encartava 1 dels dos tirs lliures i el partit finalitzava amb l’heròica victória pel Sese 79-82.

Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada