Sènior B Masculí , final a 4 de 3a Catalana

SESE B 58-76 CB BESCANO
SESE B 74-79 SD ESPANYOL

Aquest cap de setmana s’ha disputat la final a 4 de 3a catalana al pavelló de l’AESE. Era el nostre premi per la gran temporada que havíem fet i una oportunitat d’or per tancar-la de la millor manera possible. Tot i les ganes i la il·lusió hem jugat els dos pitjors partits de la temporada on no hem pogut plasmar a pista la nostra manera de jugar, en part pel bon nivell dels equips rivals i en part per, potser, una falta de rutina de jugar partits importants i exigents.
Tot i això, no hem de treure mèrit a la gran temporada que hem realitzat, tot i perdre per una diferència notable en la semifinal i de 5 punts en el partit pel 3r i 4t lloc, després de perdre de més de 20 punts a l’inici del darrer període (remontada que mostra el caràcter de l’equip).
Temporada per recordar on hem complert l’objectiu: pujar a 2a. Gran feina de tot l’equip, entrenador i jugadors. Per acabar volem agraïr el suport de tots els jugadors d’equips inferiors que quan els hem necessitat han vingut a ajudar i al nostre públic, la nostra afició que sempre ha estat allà.
Gràcies!
Força SESE!

Scroll al inicio