Sènior B Masculí
IPSI C 65-88 SESE B 

Sumem una victòria contra l’actual cuer de la lliga en un partit irregulars dels de Nou Barris. Era un partit on ens proposavem ser regulars al llarg de tot el partit, objectiu que no em complert.
Començavem bé el partit tot i la baixa efectivitat en el tir gràcies a una bona defensa. Acabavem el primer quart amb una bona avantatge en el marcador. El partit pintava bé i els del SESE semblava que voliem més. Un 2n quart amb alts i baixos ens fa marxar a la mitja part amb una avantatge de 19 punts i un objectiu clar: augment considerablement aquesta diferència.
Tot semblava que això succeiria perquè la sortida va ser molt bona arribant a marxar de 25 punts però poc va durar la il·lusió. Vam contagiar-nos del seu joc i el ritme i la intensitat van començar a baixar, aspecte que va saber aprofitar l’Ipsi per apropar-se poc a poc en el marcador. Una bona reacció ens fa arrodonir el resultat final.
Hem de començar a ser més regulars en els partits i això passa per ser regulars en els entrenaments.
Volem destacar el debut del nostre fitxatge internacional, que per motius burocràtics encara no havia pogut jugar. Benvingut Gonzalo, benvigut a la familia blava.
Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio