15524

12/12/2021

Tercera derrota de la temporada del Sènior B Masculí en el camp del Lima Horta.
En el primer quart, el Lima ha sortit més endollat i deseguida ha agafat una avantatge al marcador de 6 punts. Aquesta situació s’ha mantingut fins el final del quart que s’ha tancat 19-14 pel quadre local.
En la segon quart el SESE ha seguit amb un joc erràtic, mentre que el Lima apliava la diferència fins arribar al minut 6 a un +17 (36-19). Un temps mort ha canviat la dinàmica defensiva del SESE i poc a poc ha retallat distància, per arribar a la mitja part amb un marcador 41-34, tot i fallar 7 tirs lliures.
En el tercer quart el marcador seguia reduïnt-se fins arribar a un 51-50 a falta d’un minut per tencar el quart. En l’últim minut el SESE s’ha relaxat li ha costat dues cistelles consecutives i el quart ha finalitzat 55-50 pel Lima.
L’últim quart ha començat igual que el final que el tercer. El SESE relaxat i el Lima amb ganes de guanyar el partit. Dos triples seguits ha tornat 10 punts de distància a favor del Lima i a partir d’aquí tot el quart el Sese ha anat a remolc, fent la goma. Uns altres 7 tirs lliures més fallats en el quart no li han permès al SESE agafar al Lima i el partit s’ha acabat 76-66. Derrota dolorosa abans de l’aturada per les vacances de Nadal.
Força SESE!!! 

© SESE (Secció Esportiva Santa Eulàlia)