Sènior B Masculí
SESE B 58 – Martinenc B 56

Segona victòria de la temporada del Sènior B masculí contra el Martinenc B.
El partit va començar amb un primer quart molt actiu per part dels dos equips, que es va resoldre 3 punts a d’alt a favor dels locals (14-11).
En el segon quart semblava que es trencava el partit quant, al minut 6, la diferència a favor del SESE era de +13 (26-13). El Martinenc va ajustar el seu joc per arribar al descans 30-28. La sensació era que el SESE guanyaria còmodament. Tot el contrari del que va passar a la segona part. L’equip de Virrei va començar a cometre molts errors, moltes pèrdues de pilota i el tercer quart va finalitzar una altre cop ajustat (41-36).
L’últim periode va ser cardiac. El SESE continuava amb un joc imprecís i amb molta ansietat i a falta de 2 minuts el Martinec es va possar per primera vegada devant al marcador (52-54). El final va ser d’infart. A falta de 20 segons, el SESE va poguer sentenciar el partit amb 2 tirs lliures i pilota a favor grácies a una falta antiesportiva. Res és va aprofitar i el Martinenc encara va tenir 6 segons per fabricar un llançament triple que, per sort, no va entrar.
Força SESE!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio