Sènior B Masculí
SESE B 71 – UE Horta 66

Sisena victòria consecutiva del Senior «B», gràcies a l’aconseguida avui contra
la U.E. Horta «B». El primer quart ha sigut dominat totalment pel SESE gràcies a una bona defensa i a l’encert des de la linea de tres punts. El 22- 11 al final del primer quart feia pensar que seria un partit plàcid. Però el segon quart l’Horta ha pujat el nivell defensiu i ha començat a ajustar el marcador fins el 36 – 32 amb el que s’ha arribat a la mitja part.
En el tercer quart l’Horta ha cregut en la possibilitat de guanyar el partit quant, a 2 minuts del final del tercer quart, una tècnica i una jugada ben lligada, possaven una diferència a favor de
l’Horta de 8 punts (46-54). A partir d’aquest moment, el SESE , senze encert en l’atac, ha utilitzat l’única arma que li quedava: defensar. Dos pilotes robades han aportat 5 punts per tacar el tercer quart 51-54.
L’últim quart ha sigut un intercanvi de punts en un frec a frec apassionant. A falta de 1,05 pel final, el marcador reflexava una igualtat total 66-66. L’Horta no ha pogut realitzar el seu somni perquè ja no ha anotat més. Per contra, el SESE se ha aconseguit dos rebots en atac i una recuperació de pilota vital que, junt a 5 tirs lliures anotats, ha portat el partit al 71-66 final.
Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio