Sènior B Masculí
SESE B 72 – Safa Claror B 54

Sumem ja la victòria número 21, encadenant 20 victòries seguides. Seguim sumant victòries en un bon partit a Virrei contra un equip dur, intens i lluitador.

Vam sortir endollats i amb l’objectiu marcat des del primer minut mostrant quin és el nostre ritme i el nostre joc. Volíem demostrar el nostre potencial, el perquè som els líders, que som més un Ferrari que un ciclomotor de 49cc. Un bon primer parcial va permetre’ns marxar en el marcador mostrant un defensa sòlida i un atac amb molt encert. Això va ser així fins als últims minuts del 2n període on vam baixar el ritme defensiu i en ataca no vam tenir fluïdesa, llavors el Safa Claror es va apropar a 3 punts.

Al sortir del descans, vam tornar a sortir concentrats i amb el mono de fer feina i vam tornar a enxamplar la diferència fins als 20 punts que més o menys es va mantenir fins al final del partit, tot i un últim quart dur, brut i amb moltes faltes antiesportives i tècniques.

Contents per la treballada victòria. La setmana vinent és l’últim partit abans de Setmana Santa i visitem el complicat pati de cole del Claret. Toca una bona setmana d’entrenaments per marxar de vacances situats adalt de tot de la classificació.

Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio