10383

11/05/2020

El SESE vol Informar a tots els nostres jugadors, jugadores i famílies que la temporada 2019/20 es dona per acabada després que la Federació Catalana de Bàsquet acordés la finalització de totes les competicions.
Volem agrair totes les mostres de suport i dedicació en aquest final de temporada tan atípic.
La direcció tècnica del club treballa des de fa dies en la confecció de les plantilles i estructures per la temporada 2020/21.
En els propers dies s’aniran confirmant la continuïtat de la gran majoria dels jugadors, els canvis o novetats d’ entrenadors, noves incorporacions, horaris, etc.
Els jugadors de categories mini i premini continuen les seves activitats d’equip amb exercicis, jocs,…i els equips de categoria infantil, cadet, junior han rebut un pla físic individual que hauran de portar a terme fins el 8 de juny.
En aquell moment valorarem en quina situació ens trobem, per enviar un altre pla físic, i pels jugadors que puguin un pla tècnic, o si fos possible, fer algun entrenament.
Quan disposem de la documentació necessària per la temporada que ve us ho comunicarem per fer els tràmits oportuns.
Per ara treballem amb la il.lusió de començar la pretemporada l’1 de setembre i inici de competicions durant el mes d’octubre.Esperant que la temporada sigui el més normal possible.
D’altra banda, la Federació Espanyola de Bàsquet també ha donat per acabada la temporada de la lliga EBA, on competeix el nostre Sènior A Masculí. L’equip ha quedat en una molt meritòria cinquena plaça empatats a punt amb el Martinenc que n’ocupa la quarta posició.
L’any que ve molt més bàsquet, molt bon estiu

SESE 1952 – COVID19
Guanyarem aquest partit per tornar aviat a les pistes!!!!