Special SESE Spurs
SESE 93 – Fedemar Boet 62

El passat dia 15 de desembre es va cel.lebrar el partit de Basquet entre els equips del SESE Spurs i el equip Del Fedemar Boet. Era un epartit molt important donant  que eran els dos equips primers classificats en la lliga.
Partit extraordinari de joc amb un marcador, final de SESE SPURS  93 – Fedemar Boet 62.
El partit va començar, amb una defensa mixta per part del Sese Spurs i una defensa zonal 2 x 3 per part del Fedemar Boet. Molta igultat en aquet primer Quart 20-17. El segon quart el SESE Spurs va passar a fer una defensa molt més activa amb una defensa individual que despres de cistella es convertia en defensa pressionant. En aquet quart es va trencar una mica el partit i el SESE amb una gran entrega sobre tot física i un bot rebot ofensiu va anar al descan amb 23 punts de diferencia 48-25,
Tercer Quart va ser espectacular i amb un Elvis Joel (40 punts)i Ismael Boris (13 punts) molt inspirats, el partit es va trencar  amb un parcial en aquet quart de 23 a 7.
L’últim quart l’equip del Fedemar Boet va guanyar el parcial d’aquet quart on el Sese va aprofitar perr repartir minuts entre els seus jugadors.
Partit que tanca el any 2018, i que ens converteix en liders provisionals de la lliga. Un total de 9 triples van convertir entre els dos equips, demostran el nivell del partit.
Força SESE!!!

 

Scroll al inicio