Special Spurs
Força Lleida 68 – SESE 81

El passat diumengue dia 8 de Juny an la ciutat de Lleida es va cel.lebrar l’últim partit de la temporada 2018-2019, del equip SESE Spurs. Aquest partit decidia el guanyador de Copa d’aquesta temporada entre els equips del Força Lleida i el equip del SESE Spurs.

Partit molt igualat entre els dos equips,amb un Força Lleida superior en el rebot tant ofensiu com defensiu i un SESE jugant amb pressió pista i aprofitant la seva rapidessa per relitzar contraatacs.

El minut 3 de l’últim quart el resultat era de 58-58. Després de un temps mort vam decidir presionar a tota la pista a un rival que en atac posicional era superior, però que fisicament donaba simbols de debilitat. Resultat final Força Lleida 68 – SESE Spurs 81.

Us volem reordar que el dia 6 de Juliol en St Cugat i amb la Fundació del Basquet Catala, farem el torneig Unificat de Catalunya, i per això fem una crida a tots els jugadors tant masculins o femenins majors de 16 anys que vulguin participar amb nosaltres en aquesta festa del Bàsquet.

Força SESE!!!

Scroll al inicio