10942

15/10/2020

Les lligues de bàsquet havien de començar aquest proper cap de setmana però no serà així. Les autoritats esportives han anulat l’inici dels campionats.

A la lliga EBA, on juga el MCNTEAM SESE, el nostre Sènior A Masculí, la Federació Espanyola ha suspès la primera jornada. En el nostre cas, el partit era contra el Ripotrans Lliçà d’Amunt. Els dos equips hauran de buscar una altra data per jugar el partit. D’aquesta manera el MCNTEAM SESE no començarà la competició fins d’aquí a dos caps de setmana ja que el proper descansava.

Pel que fa a la resta de competicions, les que organitza la Federació Catalana de Bàsquet, també s’han suspés tots els partits. Han quedat anul·lades les dues primeres jornades, partits que s’hauran de recol·locar en el calendari.

Totes dues decisions han estat provocades per la situació sanitària derivada de l’expansió del coronavirus.

La mesura afecta els partits dels caps de setmana i també als possibles amistosos. En canvi continuaran els entrenaments, l’escola de bàsquet i l’esport en marxa amb les indicacions sanitàries del moment.

És responsabilitat de tots complir les normes de prevenció establertes i evitar que les restriccions s’allargin més temps.

Força SESE!!!