Torneig Premini Nadal SESE

Masculí
SESE A 64 – Sant Josep Badalona A 73

Bon partit en la 13a edició del Torneig Premini organizat pel SESE. El Premini A es va enfrontar al Sant Josep, rival d’entitat que ens podríem trobar a la segona fase. Partit igualat de principi a fi a on el Sant Josep només va aconseguir distanciar-se al marcador al darrer quart. Partit especial pels petits pel fet de jugar-se en pista gran el que va posar de manifest la bona forma física dels dos equips que van mantindre un ritme trepidant i parcials d’intercanvi de cistelles que van fer que el públic gaudis d’una bona tarda de basquet a Virrei. El partit va deixar bons detalls tècnics individuals a totes dues bandes i algunes jugades col·lectives interessants. L’equip segueix millorant en defensa però encara falta un puntet més per competir al més alt nivell. Bon detall al final del partit quan membres de l’equip Sènior de Lliga EBA van repartir les medalles als jugadors. La festa va acabar amb una foto conjunta amb els dos equips, tècnics i jugadors al centre del camp i amb una foto Nadalenca de tot l’equip.
Força SESE i Bon Nadal!

Femení
SESE 29 – 17 Grup Barna Blanc

El passat 23 de desembre les noies del premini van disputar un partit contra el Grup Barna diferent al que estan acostumades, jugant en pista gran i amb un pavelló ple i animat.
Va ser un partit igualat però molt intens per part de les locals on no van deixar que les visitants tinguessin la pilota de manera fàcil i còmode. La constància i treball van fer que el marcador es decantés per les blaves.

Agraïr a tots els jugadors, entrenadors i familiars que van passar per la pista de Virrei a veure i animar a les noies.

Bones festes i força SESE! ???

fotos del torneig

Scroll al inicio