10374

24/04/2020

Hola a tots i totes, des de la coordinació del Campus del SESE ens dirigim a vosaltres per tal de fer-vos saber diverses qüestions.
Primer de tot, davant de la situació tant excepcional en la que ens trobem se’ns fa impossible prendre, ara per ara, una decisió sobre la realització del Campus del SESE. Malgrat tot, el covid19 no aturarà les ganes que tenim tots de viure’l, inclosos els monitors, així que fins que no ens diguin el contrari, començarem a tirar-lo endavant.
Per això, el dilluns us proporcionarem un enllaç on hi trobareu un petit formulari per tal de fer-nos saber que també voleu venir al Campus. Us el farà arribar l’entrenador corresponent de cada equip a través del WhatsApp. Volem aclarir que l’enviament de les vostres dades no és vinculant amb la futura matriculació, però tot i això us demanem la màxima sinceritat per tal que ens arribi una idea real dels nens/es que volen venir així com les seves edats per tal de començar a pensar i muntar les diferents activitats. Evidentment, quedem a l’espera de que les autoritats sanitàries ens donin el vistiplau per a fer-ho de forma oficial, serà llavors quan es podrà realitzar la matrícula i el conseqüent pagament a la secretaria del club.
Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que el Campus es farà a Muntanyola (Osona), a la casa de colònies L’Aliberch, i que la idea és marxar el 25 de juny i tornar l’1 de juliol.
També us deixem el correu del Campus per tenir un canal de comunicació d’ara en endavant, per a que pugueu enviar-nos tots els dubtes que tingueu o d’altres qüestions que ens vulgueu comentar: campussese@gmail.com
Estem a la vostra disposició,
Guillem Artime Vila i Maria Pintado Pisa